Echipa

http://www.fundatiapacea.org/?p=73; http://www.fundatiapacea.org/?p=77

Fr. Lucian Mihai Bobârnac

Președintele fundației

Fratele Lucian este președintele fundației. A ajuns în echipă la începutul anului 2014, după ce a colaborat și mai înainte cu fundația Pacea. După patru ani de implicare activă în viața pastorală dintr-o parohie din Anglia, a revenit în România în anul 2012, iar la scurt timp a fost numit colaborator și manager de proiecte la fundație, ținând contactul cu binefăcătorii din Germania, Anglia, Norvegia și Suedia. Fratele Lucian este deci, printre altele, oglinda fundației spre exterior.

Pr. Ciprian Mate

Director administrativ

A-i sluji pe cei săraci și nevoiași face parte din ADN-ul oricărui franciscan. În calitate de director administrativ și pedagog Pr. Sergiu își asumă responsabilități, are grijă de cele lumești și știe cât de important este ca totul să meargă șnur. Se ocupă de transportul copiilor cu microbuzul fundației, iar când copiii nu sunt prezenți la microbuz, merge și îi trezește dimineața pentru a-i aduce la școală. Bineînțeles că nu se dă în lături nici de la activități mai ludice, cum ar fi vreun meci de fotbal, și nu uită că înainte de orice obligație administrativă, vin cele umane, ascultarea suferinței celor din jur, alinarea lor, fiind pe teren împreună cu asistenții sociali.

Gabriela Giorgiuculesei

Asistent social

Domnișoara Giorgiuculesei, un nume complicat pentru o persoană dintre cele mai devotate, întregește echipa. Este “veterana” fundației noastre unde se ocupă de asistați cu mult curaj, mai ales când intră în contact cu persoane cu caractere dificile. Este baza de date ambulantă a fundației, pentru orice informație se poate apela la memoria ei și imediat se găsesc explicații și informații despre orice și oricine a trecut pragul nostru. Ca asistent social merge pe teren, face anchete, distribuie alimente și îmbrăcăminte, împarte cu multă dragoste un sfat acolo unde este nevoie.